News / Inspo

WDW (meet our) Creative: Mattias Amnäs

WDW (meet our) Creative: Mattias Amnäs

mattias-amnas-2.jpg
 

Vi på WDW Creative skräddarsyr alltid våra team utifrån kundernas behov - en process som ger oss och våra kunder nästan oändliga möjligheter. Därför jobbar vi med ett stort nätverk av strateger, copywriters, konstledare, PR-konsulter, fotografer, designers, regissörer, stylister, med mera.

I artikelserien WDW (meet our) Creative, presenterar vi vänner ur vårt nätverk. Först ut träffar vi Mattias Amnäs som är grafisk formgivare och har en lång historia med oss på WDW Creative.

Mattias, berätta, vem är du?
Jag är uppvuxen i Stockholms skärgård. Utbildad i grafisk design och fotografi vid School of Visual Arts i New York, senare på Forsbergs Skola i Stockholm. Examinerad 2013 och arbetar i dag som grafisk formgivare med fokus på layout av trycksaker, branding, art direction och som fotograf.

Var finner du inspiration?
Det kan vara allt från natur till arkitektur. Inspiration brukar oftast komma när den inte söks, som en solig dag på sjön.

Har du en favorit förpackningsdesign?
Nej, inte något favorit direkt. Jag uppskattar när en förpackning är tydlig och ärlig i förhållande till produktens kvalitet.

Vad är det bästa med att jobba med oss på WDW? 
Jag uppskattar WDW:s noggrannhet när det kommer till materialval vilket är viktigt när det kommer till slutresultatet samt att de har öga för detaljer.

Vi letar alltid efter nya kreatörer. Är du intresserad av att jobba med oss och höra mer om hur vi arbetar och sätter samman våra team? Hör av dig till oss på info@wdw.se