News / Inspo

Farang Experience - första uppdraget för Farang 

Farang Experience - första uppdraget för Farang 

farang_experience_bildkälla_Charlie_Drevstam.jpg
 

Med tryck i smakerna och fokus på detaljerna i hantverket serverar restaurang Farang mat från Sydostasien med basen i det thailändska köket. Tillsammans med en fantastisk lokal, omsorgsfullt valt porslin och filosofin kring "share food” levererar Farang en mycket uppskattad måltidsupplevelse. Med Farang experience vill restaurangen leverera sin unika måltidsupplevelse även utanför restaurangens väggar med ett flexibelt upplägg passande för allt från små middagar till stora mingel.

Tillsammans med Farang ville vi hitta ett sätt att förmedla att Farang erbjuder ”mer än catering” och ville komma bort från alla de förutfattade meningar som ordet ”catering” bär med sig.   

Ambitionen var att skapa en förlängning av Farang, både i matupplevelse, uttryck och form som kunde sammanfatta det som gör Farang Catering unikt. Texturer, materialval, bilder och trycktekniker är valda med omsorg för att återspegla matupplevelsen. I formgivningen av materialet som tagits fram för Farang Experience har vi också inspirerats av den sobra och mörka färgskalan som återspeglas i restaurangens inredning.